T.A.B.O.E. Asri

Jongerenorganisatie Asri organiseert de bijeenkomst “T.A.B.O.E. en nu”. Deze bijeenkomst vindt plaats in het kader van de preventie van seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld. Ze wordt geïnitieerd door Jongerenorganisatie Asri in samenwerking met MOVISIE en het stadsdeel Zeeburg. Ze vindt plaats op 29 september 2009 om 18.00 uur in de Batjanstraat 13 te Amsterdam.

”Amsterdamse jongeren willen in gesprek gaan met professionals om de taboe onderwerpen en jongeren problematiek rondom seksualiteit te bespreken. T.A.B.O.E. heeft betrekking op vijf begrippen: Tolerantie, Aandacht, Begrip, Ontwikkeling en Educatie. Tolerantie staat voor het accepteren van de denkwijze en het gedachtegoed van een ander, zonder een vooroordeel te hebben, de ruimte geven om te luisteren naar wat een ander zegt. Aandacht heeft te maken met de grotere aandacht die er volgens ons hoort te zijn voor taboeonderwerpen, zoals: beeldvorming over seks, Islam & seksualiteit, grenzen stellen en loverboys. Verder is Begrip opbrengen voor ieders grenzen nodig, respect voor ieders mening. Dat kun je bereiken als jongeren zich, blijven Ontwikkelen en daarvoor ook de kans krijgen. Daarvoor is Educatie nodig, voldoende kennis om met taboeonderwerpen om te gaan en kennis van algemeen geldende regels hiervoor”.

U kunt zich aanmelden via de mail: info@asri.nl of telefonisch op het volgend nummer 020-33 78 571/06-16 27 36 35 (ook voor vragen en opmerkingen)

Zie ook de website van de We Can Campagne (eind maken aan alle geweld tegen vrouwen): www.wecan.nlCategorieën:Movisie, Participatie, Vrouwenemancipatie

Tags: ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: