Najaarsconferentie Platteland 2008

18.15 uur. De borrel van de najaarsconferentie 2008 begint in congrescentrum De Werelt bij Lunteren. Vanmiddag heb ik een workshop over culturele contrasten op het platteland gegeven. De Najaarsconferentie is een initiatief van Netwerk Platteland in samenwerking met Stichting Vernieuwing Gelderse Vallei en de provincies Gelderland en Utrecht. De opening werd verricht door dhr. C. van der Knaap, burgemeester van Ede. Tijdens deze twee-daagse conferentie kunnen de deelnemers kiezen uit een gevarieerd programma. Studenten van de Christelijke hogeschool Ede maken een verslag en filmpjes die te zien zijn op deze website. Collega Ard Sprinkhuizen heeft aan de SCP-publicatie ‘Platteland van alle Nederlanders’ meegewerkt. Zie hier de website van MOVISIE. Morgen geeft hij hierover een workshop.Categorieën:Culturele spanningen, Moi, Movisie, Multiculturele samenleving, Platteland

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: