Western Muslims and Terrorism Prevention

Namens MOVISIE woonde ik de NCtB conferentie ‘Countering Radicalisation’ bij van 22 – 24 oktober j.l. Keynote speaker Mona Eltahawy publiceerde onlangs over de conferentie een opiniestuk op Middle East Online:

monaeltahawy Preventing young Muslims from being lured into terrorism is a vital discussion that is too often ignored. And the natural experts on this topic of terrorism prevention, European Muslims, are too often not invited to the discussions, says Mona Eltahawy.

THE HAGUE — Imagine for a moment a Muslim teenager somewhere in Europe, “with the internet in his living room, the world in his mind and his heart torn apart by a million identities,” as Swiss-born Muslim intellectual Tariq Ramadan describes him.

Lees het artikel op Middle East OnlineCategorieën:Movisie, Multiculturele samenleving, Radicalisering

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: