Positieve evaluatie Mensen Maken de Buurt en de ideeënmakelaar

In het laatste half jaar van 2018 heeft onderzoeksbureau Movisie in opdracht van de gemeente, onderzoek gedaan naar de manier waarop bewonersinitiatieven in Lelystad worden ondersteund. Het onderzoek geeft een positief beeld; bewoners ervaren de ondersteuning van de bewonersconsulenten en de ideeënmakelaar als heel goed en de onderzochte initiatieven lijken bij te dragen aan sociaal krachtige wijken. Het college heeft dan ook voorgesteld om de budgetten voor Mensen Maken de Buurt en de ideeënmakelaar te continueren. De gemeenteraad neemt hierover een besluit bij het vaststellen van de Programmabegroting 2019-2022.

Lees meer…

Volledige rapport…

Artikel De ideeënmakelaar in Lelystad heeft meerwaarde in Movisies 2 – juni 2019.Categorieën:Burgerbetrokkenheid, Burgerinitiatief, Burgerschap, Evaluatie-onderzoek, Lokale democratie, Onderzoek, Rapporten

Tags: , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: