Video: een burgerinitiatief voor iedereen

Burgers zorgen en regelen steeds meer voor elkaar. Soms zijn deze activiteiten georganiseerd in een burgerinitiatief. Deze initiatieven worden vaak door een specifieke groep hoogopgeleide Nederlanders opgezet en bezocht. Hoe kunnen burgerinitiatieven meer inclusief zijn? We delen tips in een animatie.

Lees meer bij het Kennisplatform Integratie & Samenleving/ KIS en bekijk de animatie: Video: een burgerinitiatief voor iedereenCategorieën:Burgerbetrokkenheid, Burgerinitiatief, Burgerschap, Diversiteit, Emancipatie, Inclusiviteit, Lokale democratie, Multiculturele samenleving

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: