OIDB: Participatory Budgeting in the Indische Buurt

This report focuses on the Observatório Internacional de Democracia Participativa (International Observatory of Participatory Democracy – OIDP), a global network of cities, associations, organizations and research centers. These are interested in learning and exchanging impressions about and applying participatory democracy on a local scale within municipal governments. The network started in 2001 and currently has participants in 71 countries: 341 local governments as associate members and 274 universities and research centers as collaborating members. The central network office is located in Barcelona, Spain.


Pages: 1 2


Categorieën:Budgetmonitoring, Onderzoek

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: