Meer multicultureel maatschappelijk initiatief

De bar van Miranda en Ramon – onderdeel van hun woonhuis – is de ideale plek voor vandaag. De bar is beschikbaar als er een plek nodig is voor een goed doel. Wij waren het goede doel: een groep mensen die bijeen kwam omdat we meer ruimte wensen voor multiculturele maatschappelijke initiatieven. Het is onderdeel van de Academie voor Knooppunten, een serie sessies voor mensen die maatschappelijke initiatieven van dienst zijn. De ontmoeting lag in handen van Mellouki Cadat, werkzaam bij Movisie maar ook grondlegger van een hecht multicultureel netwerk in de Indische Buurt in Amsterdam, waar veel maatschappelijk initiatief ontstaat. De kennismaking laat zien op een satellietbeeld van Google Earth waar we vandaan komen: een groot spinnenweb van Brazilië tot Rusland, van Somalië tot Zeist. En nu samen in de bar van Miranda en Ramon.

Lees meer…Categorieën:Burgerschap, Indische Buurt, Multiculturele samenleving

Tags: , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: