Frank van Erkel programmadirecteur

Frank van Erkel wordt programmadirecteur

28 mei 2013

Frank van Erkel wordt programmadirecteur voor de organisatieverandering van Amsterdam. De komende 1,5 jaar gaat hij de organisatieverandering als gevolg van 1S1O en het bestuurlijk stelsel begeleiden. Liane Pielanen, nu directeur BSP, neemt Frank per half juni als stadsdeelsecretaris van Oost waar.

Kennis en ervaring van Oost

Het dagelijks bestuur en directieteam van Oost zijn er trots op dat onze stadsdeelsecretaris hiervoor wordt gevraagd. Stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik: “Amsterdam blijft een stad waarin lokaal bestuur, dichtbij de bewoners en ondernemers, een belangrijke plek inneemt. Dat Frank van Erkel als stadsdeelsecretaris wordt gevraagd om de organisatieverandering gemeentebreed te begeleiden, is daar nog eens een bevestiging van. Juist ook de werkwijzen waarmee we in Oost goed en steeds succesvoller samenwerken met bewoners, ondernemers en partners, met als belangrijke pijler de gebiedsgerichte aanpak, gaan in de nieuwe organisatie een belangrijke rol spelen. Frank kan al zijn kennis en ervaring op dit vlak meenemen in zijn nieuwe rol als programmadirecteur.”

Liane Pielanen: waarnemend stadsdeelsecretaris

Het werk in Oost gaat door, en het DB en DT zijn er blij mee dat Liane per half juni de functie van stadsdeelsecretaris van Oost op zich neemt. Fatima: “Ik ben erg blij en verheugd dat Liane onze secretaris wil zijn. Liane heeft zich de afgelopen jaren in Amsterdam bewezen als een zeer bekwame stadsdeelsecretaris en in Oost als een voortreffelijke directeur BSP. We hebben er vertrouwen in dat Liane met ons de organisatie klaarstoomt voor 2014. We wensen haar daarbij heel veel succes en vooral plezier toe.”Categorieën:Amsterdam, Burgerschap

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: