Proefprojecten van LNV – Ambtenaar 2.0 netwerk

Marie Louise Borsje Genoeg gepraat over web 2.0, laat maar eens zien hoe het werkt’. Dat was de boodschap van de Bestuursraad van LNV. En daar gaan we dan. De kandidaten voor proefprojecten schieten als paddestoelen uit de grond. Als eerste is de programmadirectie Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) van start. Twee nieuwe beleidsdirecties hadden voldoende aan een half woord en zetten hun eigen ning-site op. En binnenkort gaan de programmadirectie Natura 2000, de Voedsel en Waren Autoriteit, het Veranderteam LNV en waarschijnlijk ook de landbouwattachees en de deelnemers aan het Managementontwikkelingstraject aan de slag. Geen slechte oogst.

Proefprojecten van LNV – Ambtenaar 2.0 netwerkCategorieën:Platteland, Web 2.0

Tags: , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: