Raad Landelijk Gebied – Adviezen in voorbereiding

Adviezen in voorbereiding Logo RLG overzichtwerkprogramma 2009werkprogramma 2008 Culturele diversiteitHet ministerie van LNV heeft de Raad voor het Landelijk Gebied gevraagd een structurele analyse te plegen naar de betekenis van het thema multiculturaliteit voor het LNV domein. De raad erkent en onderschrijft dat belangrijke thema’s uit het groene domein, zoals Voedsel en Groen, veel te bieden hebben aan alle groepen van de Nederlandse samenleving. En dat juist allochtonen hier minder van lijken te profiteren. Een belangrijke opgave is dan ook om allochtonen meer bij voedsel en groen te betrekken.

Raad Landelijk Gebied – Adviezen in voorbereidingCategorieën:Movisie, Multiculturele samenleving, Platteland

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: