MOVISIE – Mannen, eer en respect

 

Door Simone Kortbeek

Mannen, eer en respect De afgelopen jaren is bij themas als huiselijk en seksueel geweld vooral aandacht geweest voor vrouwen en kinderen als slachtoffer. De laatste tijd is er meer en meer aandacht voor de rol van mannen. Mannen als dader/pleger, slachtoffer, getuige, partner of familielid. Op 6 april was de feestelijke aftrap van de voorlichtingscampagne RespectEER (in bijzijn van de Zweedse samenwerkingspartner Almaeuropa) met als doel bewustwording van eer en eergerelateerd geweld. Mannen en jongens spreken zich hierin uit over eer en respect. De campagne, een samenwerkingsproject met ROC Twente, is gericht op jongeren met een culturele achtergrond waarbij de familie-eer voorop staat

MOVISIE – Mannen, eer en respectCategorieën:Movisie, Weblogs, Welzijn, Zorg

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

MOVISIE – Mannen, eer en respect

 

Door Simone Kortbeek

Mannen, eer en respect De afgelopen jaren is bij themas als huiselijk en seksueel geweld vooral aandacht geweest voor vrouwen en kinderen als slachtoffer. De laatste tijd is er meer en meer aandacht voor de rol van mannen. Mannen als dader/pleger, slachtoffer, getuige, partner of familielid. Op 6 april was de feestelijke aftrap van de voorlichtingscampagne RespectEER (in bijzijn van de Zweedse samenwerkingspartner Almaeuropa) met als doel bewustwording van eer en eergerelateerd geweld. Mannen en jongens spreken zich hierin uit over eer en respect. De campagne, een samenwerkingsproject met ROC Twente, is gericht op jongeren met een culturele achtergrond waarbij de familie-eer voorop staat

MOVISIE – Mannen, eer en respectCategorieën:Movisie, Weblogs, Welzijn, Zorg

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: