Ewoud Butter: Isa, mijn roman, is vanaf vandaag te bestellen!

 

image Isa, mijn roman, is vanaf vandaag te bestellen! Voorkantisapng2 De 34-jarige Evert Ruysterbosch heeft lang haar en kent alle Triviantvragen uit zijn hoofd. Verder is hij alleen bijzonder in zijn dagdromen. Zijn leven krijgt een doel als de bloedmooie Isa voor hem valt. Evert heeft er alles voor over om hun relatie in stand te houden. Dat valt niet mee, omdat Isa tot het uiterste gaat om zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Bovendien moet Evert concurreren met Isas geestelijk gehandicapte broer, een reus van een vent die ervan overtuigd is dat hij een cowboy is. En dan is er ook nog de praatgrage Elsbeth, zijn ex. Zij werkt hard aan haar persoonlijke groei en weigert te accepteren dat haar relatie met Evert voorbij is. Om Isa definitief voor zich te winnen is Evert tot alles in staat. In een absurdistisch machtsspel verliezen Isa en hij steeds meer het contact met de werkelijkheid. Isa gaat over de vraag hoeveel je wilt inleveren om een relatie in stand te houden of hoe ver je kunt gaan als je voor jezelf wilt kiezen. Het is een absurdistisch verhaal over cowboyhoeden, Triviantkaarten, borstenbotsen en sokkenthee.

Ewoud Butter: Isa, mijn roman, is vanaf vandaag te bestellen!

Tags van Technorati: ,,


Categorieën:Boeken, Cultuur

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: