Nieuws uit Amsterdam: anti-islam bloggers

 

Anti-islambloggers in de Rode Hoed 3 januari 2008 – Voormalig progressieve intellectuelen bestrijden de islam op hun weblogs. Na een verhit debat in de Rode Hoed afgelopen juni dat door veel van deze boze bloggers werd bijgewoond, bracht Margalith Kleijwegt van Vrij Nederland hun wereld in kaart. In de Rode Hoed werd gediscussieerd over themas zoals de nieuwe organisatie van ex-moslims. Veel aanwezigen lieten hun afkeer van de islam blijken. Eén van de mensen die het woord eiste was een man uit Amsterdam Oost die op het weblog Hoeiboei schrijft onder de naam Leo Sar.Categorieën:Weblogs

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: