Harry Buisman stopte vanwege racisme: ‘Ik schrok me kapot, maar niemand deed wat’ AD.nl

Harry Buisman stopte vanwege racisme: ‘Ik schrok me kapot, maar niemand deed wat’

Dat de schok om racisme in het stadion deze week zo groot was, komt ook omdat we het niet meer gewend zijn. Bijna vergeten is dat het voetbalstadion ooit een bastion van racisme en geweld was. Helemáál vergeten is het verhaal van Harry Buisman, die om die reden stopte: ‘Er zijn zoveel diep-kwetsende momenten geweest. Ik had van het veld moeten stappen.’

Harry Buisman stopte vanwege racisme: ‘Ik schrok me kapot, maar niemand deed wat’ | | AD.nl


Categorieën:Antiracisme, Interviews, Racisme, Sport

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: