@Movisie jaarbericht 2018

Movisie zet zich in voor duurzame positieve verandering voor mensen in kwetsbare situaties. Ook in 2018 werken we intensief samen met ministeries, gemeenten, kennisinstituten, maatschappelijke organisaties, sociale professionals en ervaringsdeskundigen aan het realiseren van meer impact bij de aanpak van diverse sociale vraagstukken waar mensen in kwetsbare situaties mee te maken hebben. 

In dit jaarbericht lees je meer over onze werkzaamheden in 2018. Met een voorwoord van onze voorzitter Jnany Bakker-Klein, veel aandacht voor onze thema’s, een beknopte weergave van de cijfers, en alles over onze organisatie.

Lees hier het jaarbericht…Categorieën:Movisie

Tags: ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: