Volkspetitie Zorg Doe mee informatieavond woensdag 29 april om 19.30, 1e Weteringplantsoen 2c Amsterdam.

Handtekeningenjagers voor de volkspetitie.

Voorafgaand aan de FNV-manifestatie op 1 mei 2015 is er om 11 uur een landelijke zorgbijeenkomst in de RAI Amsterdam over de gevolgen van de bezuinigingen op de langdurige zorg. Er wordt 3 miljard bezuinigd op de zorg. Hiermee gaan 100.000 echte banen voor goede zorg verloren! Ondermeer verzorgingshuizen sluiten omdat mensen langer thuis moeten blijven wonen, en tegelijkertijd wordt de zorg thuis fors afgebroken. Dit gaat niet goed: er zijn nu al vele bewijzen en verhalen dat er grote en serieuze problemen ontstaan door de bezuinigingen.

Naar aanleiding van de vele verhalen en de hoorzittingen van 12 maart jl. eisen wij, oplossingen van staatssecretaris van Rijn. Van Rijn moet vóór 1 mei met oplossingen komen.

Op 8 november hebben we het kabinet al gewaarschuwd.

Indien staatssecretaris van Rijn en het kabinet onze eisen negeren dan gaan we ze verantwoordelijk houden door aan ze te laten zien dat heel Nederland dit zorgbeleid niet wil door 300.000 handtekeningen op te halen in zes weken. We volgen dan hetzelfde proces als een referendum. Dan moet het kabinet wel reageren. Anders roept de Tweede kamer ze wel tot de orde!

We hebben jou daar ook bij nodig. Kom daarom op woensdag 29 april om 19.30 naar HTIB,

1e Weteringplantsoen 2c, vlakbij het Weteringcircuit voor een korte training en uitleg over het ophalen van de handtekeningen en om een verspreidings /ophaalplan te maken voor Amsterdam en omgeving.

http://www.fnv.nl/sector-en-cao/alle-sectoren/zorg-en-welzijn/nieuws/1049977-fnv_wil_einde_aan_goednieuwsshow_kabinet_over_zorg_en_stelt_ultimatum/Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: