Viering Wereld Aardedag – Indische Buurt

Bericht van HeartLinQ Media

Op zaterdag 18 april vieren we samen alvast Wereld Aardedag in de Indische Buurt. Er wordt een crowdfunding gehouden met als thema: “Geef een bloem aan bij”.

Het is de bedoeling om geen geld in te zamelen maar wel heel veel biologische bloemenzaadjes, op deze manier kunnen we bijen verder helpen.

Het wordt een dag vol inzamelen van bloemenzaadjes om hier zaadbommen van te maken, wroeten in de aarde maken en wordt losliggende troep meteen opgeruimd.

Samen leren we meer over voeding op een leuke en interactieve manier, door voedingscoach Ellen van Hekken en sport- en spelbegeleidster Jacqueline de Bruijn. Iedereen mag meedoen!

Er is soep voor alle aanwezigen, met liefde gemaakt door stichting Blije Buren. En is er entertainment aanwezig door Kenneth Valverde, Spaanse gitarist , die ook heeft opgetreden in de films Costa en Volle maan.

De zaadbommen worden op woensdag 22 april door de kinderen van speeltuin Batavia in de Indische Buurt verdeeld. Dan is het namelijk officieel Wereld Aardedag. We kunnen niet wachten tot al deze zaadbommen ontpoppen tot prachtige en bloeiende bloemen.

In de bijlage vind u de flyer. Stuur deze gerust door.

Locatie: Oost Indisch Groen, hoek Kramatweg/ hoek Insulindeweg.

Tijd: 14:00 tot 17:00 uur.

Tot zaterdag 18 april!
Bee there!!!!

HeartLinQ Media

www.heartlinq.nl

06-28179103

Like ons op Facebook: www.facebook.com/HeartLinqMedia
Persberichten mogen worden aangeleverd via redactie

HeartLinQ is gestart op 11-11-2011 en inmiddels actief in Amsterdam, Arnhem en Almere. Wij delen gratis brood en huisraad aan hen die het nodig hebben. Onze activiteiten bestaan uit: Muzikale meditaties, Transition Kids, Museumwoning Arnhem, HeartFood, Groene, duurzame en innovatieve activiteiten met kinderen en senioren.

HeartLinQ, Share Your Heart!

HeartLinQ stelt zich ten doel positiviteit te verspreiden vanuit het hart. Met haar vrijwilligers wil HeartLinQ, daar waar het nodig is, een positieve boodschap brengen of bijdrage leveren. Het werkterrein van HeartLinQ ligt op alle maatschappelijke vlakken en beperkt zich niet tot welke groep dan ook. Binnen de samenleving wil HeartLinQ een verschil maken door belangeloze inzet voor hen die het nodig hebben. Onze vrijwilligers werken vanuit het hart.Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: