Burgertop Amsterdam op 6 juni 2015

G1000 Burgertop Amsterdam | Initatief voor een onafhankelijke top voor en door burgers

Op zaterdag 6 juni 2015 komen duizend Amsterdammers bij elkaar tijdens de G1000 Burgertop Amsterdam. Op deze dag gaan deelnemers met elkaar in gesprek en stellen een agenda op voor de stad. De burgertop wordt georganiseerd door een groep onafhankelijke inwoners van de stad.

Democratische traditie
Amsterdam gaat ons aan het hart. Het is een mooie stad waar we graag wonen, werken en samen leven. Van oudsher trekken mensen naar Amsterdam, op zoek naar vrijheid en geluk. De stad biedt met haar motto ‘heldhaftig, vastberaden, barmhartig’ ruimte aan mensen van zeer verschillende culturele achtergronden. En al vele eeuwen wordt Amsterdam bestuurd door haar burgers. Maar hoe sterk is deze traditie nog?Categorieën:Burgerinitiatief, Burgerschap, Buurt

Tags: ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: