Visie Wmo Adviesraad stadsdeel Oost @Stadsdeel_Oost

Visie Wmo Adviesraad stadsdeel Oost: een aantal aandachtspunten dat ons
inziens bij de discussie zeker aan de orde moet komen:
1. BEHOUD HET ADVIESRECHT
op uitvoering van betreffende beleidsterreinen
De bestuurscommissie behoudt in het nieuwe bestuursstelsel haar uitvoerende taak op het terrein van de WMO. De WMO Adviesraad stadsdeel Oost hecht er veel waarde aan de bestuurscommissie te blijven adviseren op dit uitvoerende niveau. Voor succesvolle uitvoering is het tenslotte van belang de achterbannen te raadplegen en signalen te
ontvangen.
Ter illustratie: de huidige ontwikkelingen binnen de nieuwe wijkzorg. Leden van de WMO Adviesraad stadsdeel Oost zijn daar als toehoorders nauw bij betrokken. Zij constateren dat er binnen alle verschillende en nieuw opgebouwde netwerken zeer verschillend gedacht wordt over de status en de inhoud van informele zorg. Op dit moment werkt de WMO Adviesraad stadsdeel Oost aan een advies aan de bestuurscommissie om hierin de regie te gaan voeren.Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: