“Play the Game. Change the Game!” Kom jij ook op de E-Motive Dag 2015 27 januari in ‘The Colour Kitchen’ Utrecht? #EmotiveProgram

Persaankondiging E-Motive Dag 2015 – “Transformatie”

E-Motive Dag 2015: “Play the Game. Change the Game!”

Hoe word je en hoe blijf je een game-changer?

Indiase boeren vinden samen met Nederlandse boeren een oplossing voor het mondiale probleem van antibioticaresistentie bij mensen. De Oegandese organisatie CEW-It biedt samen met het Nederlandse Netwerk Democratie een innovatieve oplossing voor het samenwerken tussen burgers en lokale leiders.

De wereld verandert. De wereld is in transformatie.

We zijn allemaal op zoek naar nieuwe rollen en nieuwe samenwerkingen. Durf te experimenteren. Change the Game.

Op de vertrouwde locatie ‘The Colour Kitchen’ in Utrecht organiseert E-Motive op dinsdag 27 januari de jaarlijkse

E-Motive Dag. De dag staat in het teken van transformatie; transformatie van de wereld, van organisaties en instituties én van het individu. E-motive is het wereldwijde netwerk voor vernieuwende oplossing voor locale en globale vraagstukken en brengt ook dit jaar verassende mensen bij elkaar uit het Noorden en Zuiden van de wereld.

Naast de boeren uit India en Nederland en CEW-It, leert Nicolás Martín Jiménez uit Colombia hoe jeCollective Intelligence kangebruiken in actie. Young in Prison toont hoe re-integratieproblemen van criminele jongeren kunnen worden teruggedrongen door een innovatieve aanpak voor talentontwikkeling uit Malawi, Colombia en Zuid-Afrika. Formaat biedt een intense theaterervaring zoals deze succesvol wordt toegepast in India, Mozambique en Palestina als oplossing in radicaliserende conflicten. Het Stadslab Leiden activeert burgers om hun eigen idee te realiseren. Cordoba leerde van Argentinië om community radio in te zetten als participatiemiddel voor buurten. In totaal tonen 25 workshops hoe transformatie op een verschillende – en innovatieve – manier vorm kan krijgen!

Op de dag zelf biedt E-Motive ook veel ruimte om zelf aan de slag te gaan met innovatie en transformatie. Er is volop gelegenheid voor start-ups om hun ervaringen te delen of hun vraag te stellen. Er is een mediatieve ruimte en muziekinstrumenten voor wie maar wil! En natuurlijk wordt de dag geopend en afgesloten met een gezamenlijke game.

De wereld is in transformatie. De samenleving is in transformatie. Het individu is in transformatie.

U bent van harte welkom op de E-Motive Dag 2015!

Meer informatie over de E-Motive Dag 2015: www.emotiveprogram.org/e-motiveday2015

Locatie en tijd E-Motive Dag 2015:

Dag: Dinsdag 27 januari 2015

Tijd: 10.00 -17.00u

Locatie: “The Colour Kitchen Utrecht” (Prinses Christinalaan 1 (Zuilen); 3554 JL Utrecht)Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: