Indische BuurtGala, 24 oktober #Stadsdeel_Oost #buurtkracht #Doedemocratie

We nodigen u uit voor het Indische Buurt Gala.
De Indische BuurtBalie
nodigt u uit voor het Indische BuurtGala!
9e9ae847-29c1-4388-b89e-082e09d1bb9d.jpg

Uitnodiging BuurtGala

Investeren in de toekomst van onze buurt

Beste *|BNAME|*,

Op 24 oktober aanstaande organiseert De Buurtbalie het Indische BuurtGala. Een groots BuurtGala met een bijzonder multicultureel vijfgangen diner, een exclusief optreden van Het Nederlands Philharmonish Orkest en een fantastische swingende band zal de avond afsluiten. Het Gala vindt plaats in Stayokay; het prachtige historische gebouw uit 1900 op het Timorplein.

U bent van harte uitgenodigd voor het BuurtGala omdat we geloven dat u de Indische Buurt een warm hart toedraagt. Deelname zal uzelf en de buurt ten goede komen.

Het thema van het BuurtGala is ‘Vraag het je Buur(t)’; “Onze buurt beschikt over een enorme schat aan kennis, ervaring, energie, ideeën en mogelijkheden. Als we deze delen, kunnen we de buurt nog aantrekkelijker maken.
Het doel van het Gala is om nieuwe verbindingen met verschillende partijen uit de buurt tot stand te brengen en elkaar te inspireren. We willen relaties creëren tussen mensen en organisaties uit diverse sectoren. We nodigen interessante buurtpartijen uit – grote en kleine bedrijven, bewonersinitiatieven, zzp-ers, opleidingsinstituten, stichtingen, fondsen en woningcorporaties – om met elkaar aan tafel te komen zitten.
Volgens bevlogen initiatiefnemer en organisator Annemarie van der Geest.

De opbrengst van het Gala zal naar vier initiatieven gaan die zich inzetten voor kinderen in de buurt: Oost Indisch Groen (http://oostindischgroen.nl/); ter bevordering en bewustmaking van gezonde voeding, Speeltuin Batavia, voor verbetering van recreatieruimte voor kinderen, Talentontwikkeling via Klassiek rondom de Klas (http://www.klassiekrondomdeklas.nl/) en speciale aandacht voor Check me Move (http://www.checkmemove.nl/), die zich actief inzetten voor kinderen met autisme.

Lees meer: http://us3.campaign-archive2.com/?u=153d412456299b880d98bdf29&id=efbb36ffef&e=06fe57ca2fCategorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: