De Vriendschap Community Assadaaka neemt afstand van antisemitische incidenten door moslimjongeren

Een vrouw in Oost is afgelopen dinsdag zwaar mishandeld, waarschijnlijk omdat zij een vlag van Israël aan haar balkon had gehangen.

‘De Vriendschap Community Assadaaka www.assadaaka.nl neemt afstand van antisemitische uitlatingen en incidenten door moslimjongeren. Dit is niet de manier om met stadgenoten om te gaan. Het is nodig dat we met elkaar in gesprek blijven en dat we geen voorbeeld nemen aan het geweld en de agressie elders.

Ook wij doen daarom hierbij een dringende oproep aan iedereen om het hoofd koel te houden! en de huidige situatie te gebruiken als aanleiding om te werken aan vrede! Er is wèrk aan de winkel, geen gewèld!!!’

Namens het bestuur van de Vriendschap Community Assadaaka
Dhr. A. El Mesri

De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel: Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: