Uitnodiging lancering Indische BuurtBalie op 6 maart #Stadsdeel_Oost #IndischeBuurt @Meevaart

Uitnodiging:
Lancering Indische BuurtBalie
op 6 maart in de Meevaart
Het is eindelijk zover: de buurtbalie gaat online. Met behulp van uw inzet, informatie en enthousiasme plus de inspanning van het team van de BuurtBalie is het moment gekomen om te kunnen laten zien hoe de website eruitziet en werkt.

De lancering van de site vindt plaats tijdens de buurtconferentie in de Meevaart op 6 maart. U bent van harte welkom!

De avond begint om 17.30 met soep en broodjes. Daarna volgen verschillende workshops over actuele thema’s die spelen in de buurt. Om 20.30 is de daadwerkelijke presentatie van de site. We sluiten de avond af met een borrel.

Bij de workshop van de BuurtBalie gaan we graag met de aanwezigen, als sleutelfiguren in de buurt, in gesprek om erachter te komen hoe we de buurtkalender zo optimaal mogelijk kunnen inzetten en op welke wijze zo veel mogelijk mensen toegang krijgen tot deze informatie. Wellicht vindt u het leuk om daarover mee te denken.

Bekijk hier het gehele programma »

U bent van harte welkom op deze avond en deel te nemen aan een workshop van uw keuze, maar u kunt natuurlijk ook alleen voor de lancering van de site komen. Behalve dat deze avond veel interessants te bieden heeft over de ontwikkelingen in de Indische Buurt, is het natuurlijk ook een mooi moment om andere organisaties en actieve buurtbewoners te ontmoeten.

Vanaf 6 maart gaat de website van de Indische BuurtBalie online!
Indische BuurtBalie · Balistraat 48-A, Amsterdam, Nederland · Amsterdam, NH 1094 JN · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp

open.php?u=153d412456299b880d98bdf29&id=88065ff084&e=06fe57ca2fCategorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: