Vijf interviews lijsttrekkers Amsterdam Oost en uitnodiging debat 9 maart 20.00 @Meevaart #Stadsdeel_Oost

Vijf interviews van Firoez Ramin Azarhoosh met vijf lokale lijsttrekkers van Amsterdam Oost. Afgenomen op de afgelopen twee zondagmiddagen bij de Meevaart door filmmaker Kibret Mekonnen. Firoez en Kibret zijn actief in de Indische Buurt Communities. Kibret Mekonnen heeft de video-interviews gesponsord vanuit zijn bedrijf Colour AV. Kibret: "Zo wil ik bijdragen aan het overbruggen van de kloof tussen lokale politiek en buurt’.
De interviews zijn een voorbode voor het debat tussen de vijf lijsttrekkers onderling en met de burgers van Amsterdam Oost, op zondag 9 maart van 20.00 – 22.00 in de Meevaart. Inloop is vanaf half acht, Balistraat 48A.

De links naar de vijf interviews:Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: