Het Parool: Profiel Ahmed El Mesri

“Een participatiesamenleving? Dat zijn mooie woorden van de overheid, maar met woorden alleen koop je niets. Om mensen te laten participeren moet je ze benaderen, ze zelfredzaam maken. Anders zijn ze verloren.”

Aldus de Amsterdamse welzijnswerker en eenzaamheidsbestrijder Ahmed El Mesri. Als oprichter van de multiculturele vereniging Assadaaka probeert hij al ruim twintig jaar de bewoners van Oost dichterbij elkaar te brengen. Ook is hij voorzitter van Stichting Onze Hoop, een belangenorganisatie voor gehandicapte moslimouderen en hun familie.

Met vriendelijke groet,

Namens Assadaaka Community,

Dhr. M. Admi, Coördinator


Assadaaka Community stelt zich ten doel: Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.

Artikel Parool – Profiel Ahmed el Mesri 26 nov 2013.pdfCategorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: