Dromenspel Sumatraplantsoen: Actieve buurtbewoners & betrokkenen gezocht! #Stadsdeel_Oost

Een mooi bericht van Manon Becher:

> Dromenspel
>
> Beste actieve buurtbewoner of betrokkene van de Indische buurt! >
> Misschien heb je de naam Starters 4 Communities al eens voorbij horen komen. De komende 3 maanden zullen wij actief zijn in de Indische buurt. Met rond de 25 enthousiaste net afgestudeerden willen we de buurt in om te onderzoeken wat er zoal leeft onder de buurtbewoners en om buurtinitiatieven voor de wijk te ondersteunen.Daarom willen wij je betrekken bij ons initiatief en je uitnodigen om mee te doen!! >
> Voor meer info zie:
>
> http://www.voorjebuurt.nl/project/starters4communities
>
> http://www.starters4communities.nl
>
>
> Kom met ons kennismaken op a.s. WOENSDAG 2 OKTOBER OM 19.30 in de Meevaart!(zie de flyer in de bijlage!!)4 >
> In de eerste maand van het programma spelen wij het Dromenspel op het Sumatraplantsoen. Het spel duurt drie weken en we gaan op zoek naar de talenten, passies en dromen van de buurtbewoners. We organiseren een ontwerp avond met zoveel mogelijk buurtbewoners waarin iedereen met materialen kan laten zien de dromen en wensen zijn voor de buurt. Het doel is het vinden van een droom waar iedereen achter staat; de collectieve droom. Er kan van alles uitkomen en dat maakt het een avontuur. Voorbeelden van dromen die eerder uit dit spel zijn gekomen zijn bijvoorbeeld een speeltuin, meer groen en bloemen in de wijk, een ontmoetingsplek, of meer veiligheid. Maar de bedoeling is vooral om mensen helemaal zelf te laten nadenken over wat hun droom is voor de wijk. Uiteindelijk willen we ook echt een fysiek resultaat en gaan we samen aan de slag om de droom te verwezenlijken. Door samen te werken is veel mogelijk en kunnen de talenten van iedereen worden benut. Of je nou goed bent in schilderen, timmeren, tuinieren, verbinden van mensen, organiseren of koken, of je weet nog niet precies wat jouw talent is, iedereen kan meedoen en iedereen telt! >
> Het dromenspel is niet alleen leuk om te doen, en je krijgt er ook nog wat voor terug: >
> Makkies, hét lokaal ruilmiddel.Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: