Stadsexpeditie, Pakhuis de Zwijger: Dank voor jullie deelname! #AUIW

Pakhuis de Zwijger Logo
Dank voor je deelname aan de Stadexpeditie!
NA screenshot
Beste Stadmakers,

Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van de Nieuw Amsterdam Stadexpeditie plaats. Allereerst willen we jullie ontzettend bedanken voor het openstellen van jullie initiatief en het organiseren van een programma voor deze dag. Met een korte aanloopperiode en de zomervakantie tussendoor, beseffen we dat we veel van jullie hebben gevraagd. We hebben al veel enthousiaste reacties terug gehoord en zelf zijn we ook op expeditie gegaan.

We realiseren ons dan ook dat de aandacht en aanloop niet overal evenredig was en hoewel we bij de gemeente, in de hogescholen en via de diverse communicatiekanalen de dag hebben gepromoot, dat het begrip Stadexpeditie nog op veel plekken moet landen. Tegelijkertijd is het bijzonder hoeveel in de afgelopen periode is gerealiseerd en hebben we afgelopen zaterdag op diverse plekken gezien met hoeveel passie jullie in je buurt en wijk aan het werk zijn. Daarbij is nu een hele mooie basis gelegd en veel ervaring opgedaan, waarmee we volgend jaar graag aan een vervolg gaan werken. Daar kunnen we jullie feedback goed bij gebruiken. Vandaar dat we hier een formulier hebben aamgemaakt, waar je tips, op- en aanmerkingen kan achterlaten. Graag voor 15 oktober aanstaande invullen.

Tot slot hebben we een hoop ingestuurde foto’s in communicatie en wij voegen ze toe aan ons album.

Nogmaals veel dank!

Team Stadexpeditie

Pakhuis de Zwijger

Agenda Community Verhuur Contact
info | Piet Heinkade 179 Amsterdam | Twitter paginaFacebook paginaFacebook paginaFacebook pagina


Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: