Netwerk Café #sociaalondernemen #Stadsdeel_Oost

OrganisatorWij geloven in een wereld waarin lokale communities hun collectieve dromen waar kunnen maken. Starters4Communities helpt bewoners deze dromen te realiseren door het inzetten van en ondersteunen met kennis, talenten, creativiteit en gedrevenheid van dertig starters. Deze starters gaan drie maanden lang aan de slag in het eerste pilot programma van Starters4Communities. Samen met bewoners van de Indische Buurt in Amsterdam gaan zij werken aan wijkinitiatieven. Met als doel; een leukere, socialere en veiligere buurt. Kijk voor meer informatie op http://www.starters4communities.nl.

via Netwerk Café.Categorieën:Sociaal Ondernemerschap

Tags: , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: