Eerste ‘circulaire’ koelkast

EERSTE 'CIRCULAIRE' KOELKAST

De eerste koelkast volgens het principe van de circulaire economie is ontvangen door huurder Mellouki Cadat. Via het project ‘Besparen in Huis’ krijgen huurders van woningcorporatie Eigen Haard de kans om goede en energiezuinige huishoudelijke apparaten voor een vaste lage prijs per maand te huren. Deze in aanschaf wat duurdere apparaten worden zo ook toegankelijk voor huurders met een kleine portemonnee. Goed voor de portemonnee van de huurder én voor het milieu. ‘Besparen in huis’ is een initiatief van woningcorporatie Eigen Haard, pionier op gebied van circulaire economie Turntoo en fabrikant van huishoudapparatuur Bosch.

Lees meer bij EnergieNieuwsCategorieën:Écologie, Circulaire economie, Economie, Fotoportretten, Interviews, Moi

Tags: , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: