Belastingdienst op bezoek bij @Makassarplein #Stadsdeel_Oost via @Mdag2013

Op vrijdag 19 april 2013 gaan 600 medewerkers van de Belastingdienst  de wijk in: naar 30 buurten van Amsterdam in. Waaronder de Makassarpleinbuurt. Die dag wil de Belastingdienst graag een open gesprek met ons sociale ondernemers, actieve burgers, professionals. Het gaat om de jaarlijkse M-dag: de management- en medewerkerdag van de belastingdienst.

Presentatie van het bezoek aan de Makassarpleinbuurt:

Rumah Kami / Makassarplein Community / Qoin & Makkie

Co-creëren / Burgerparticipatie / Cultureel ondernemerschap / Cultuur / Fiscaal

In de Makassarplein- en Sumatraplantsoenbuurt staat de sociale kwaliteit onder druk. Er zijn veel huishoudens met problemen rond inkomen, gezondheid en opvoeden. Een grote groep jongeren mist de aansluiting in het onderwijs en heeft geen werk. In de buurt wemelt het van alcoholisten en verslaafden. Bewoners en organisaties gaven aan zich zorgen te maken. Ze wilden zelf een actieve, producerende rol spelen in de aanpak. Zo is de Makassarplein community geboren. In deze community werken bewoners en instellingen samen met als doel de buurt te verbeteren. Mellouki Cadat zal iets vertellen over de rol van de Makassarplein Community in de pleinaanpak waarover zij nu samen met Stadsdeel een co-traject begonnen zijn.

via Belastingsdiens op bezoek bij @.Categorieën:Makassarplein Community

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: