Amsterdam Oost: Opschoondag Instroomhuis

Morgen van 10-12 uur gaan bewoners van de Indische Buurt de wijk opschonen! Dit doen wij in het kader van de Makassarplein Community (themagroep ‘Kwetsbare groepen’). Verzameling om 9.45 uur bij het Instroomhuis – centrale maatschappelijke opvang Amsterdam voor dak- en thuislozen. Paula-Lin, bewoonster van het Instroomhuis is de hele week bezige geweest om mede-bewoners op te trommelen. Vanavond was ik samen met Feye van Olden bij het Instroomhuis om alles uit te leggen en de sfeer te peilen. Er is veel enthousiasme. Morgen wordt vast een prachtige optocht en een schone dag!Categorieën:Burgerinitiatief, Buurt, Community Building, Makassarplein Community, Schoon, heel en veilig, Zeeburgerdijk

Tags: , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: