Zorg en Welzijn: Meest inspirerende project voor de wijk

 

artikelzw Een theaterproductie over de kloof tussen allochtonen en Joden of een videoreportage over kinderen die kunst maken voor de wijk. Verschillende video’s werden ingezonden voor het Kunst en Cultuur voor je Wijk filmfestival. Tien daarvan zijn genomineerd voor het meest inspirerende project voor de wijk.

Het Kunst en Cultuur voor je Wijk filmfestival wil laten zien op welke manier kunst- en cultuur bijdraagt aan de leefbaarheid in wijken en buurten. ‘Juist met de bezuinigingen in de kunst en cultuursector is het belangrijk om elkaar te blijven inspireren en te informeren’, stelt Harry Mertens van MOVISIE. ‘Met een internationaal georiënteerd filmfestival willen wij mensen uit de wijk laten zien dat kunst- en cultuurprojecten een mooie bijdrage leveren aan leefbaarheid en sociale samenhang.’

 Categorieën:Kunst en Cultuur, Welzijn

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: