Doetank » Het Gelijk van Oost

 dedoetank

Een onderzoek naar discriminatie in Oost van de Doetank en Studio 52nd.

Het Gelijk van Oost

In Het Gelijk van Oost werken De Doetank en Studio 52nd samen met het stadsdeel Oost van de gemeente Amsterdam om verschillende vormen van discriminatie in de Indische buurt en de Transvaalbuurt bespreekbaar en inzichtelijk te maken

(…)

Het gezamenlijke uitgangspunt is de gedachtegang dat discriminatie niet een simpele rode draad is met een begin- en eindpunt tussen dader en slachtoffer, maar eerder een ingewikkeld web is met onderling verbonden rode draden. Discriminatie beïnvloedt uiteindelijk betrokkenen van beide kanten en kent zodoende een wederkerigheid die nog vaak miskend wordt. Iemand die discrimineert wordt zelf vaak ook gediscrimineerd.Categorieën:Amsterdam Oost, Antiracisme, Community Building

Tags: ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: