Gehele bestuur in Oost moet opstappen

SP Amsterdam :: Nieuws :: Gehele bestuur in Oost moet opstappen

05-10-2010 • De SP vindt dat het gehele dagelijks bestuur van stadsdeel Amsterdam Oost moet opstappen na de blamage rond de aankoop van muziekmakerscentrum MuzyQ. Volgens SP-fractievoorzitter Meta Meijer moeten de onderhandelingen over een nieuwe coalitie, na de val van de twee PvdA-bestuurders Elatik en Princen dinsdagochtend, van voor af aan beginnen en moet er niet – zo maar even – een partij aanschuiven bij de overgebleven coalitiepartijen GroenLinks en D66.

Meta Meijer

Meijer: “De wethouders hebben er gezamenlijk een potje van gemaakt en moeten daar collectief verantwoordelijkheid voor nemen. In nauwelijks vier maanden tijd heeft het bestuur zijn amateurisme ten volle laten zien. Het zou goed zijn als er een nieuwe start wordt gemaakt, met collegeonderhandelingen vanaf nul. Daarbij hebben we bovendien een gouden kans om een eerste nuttige bezuinigingsslag te maken: we kunnen in Oost van vijf naar vier wethouders.”Categorieën:Amsterdam Oost, Politiek

Tags: , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: