Brieuc-Yves (Mellouki) Cadat

Bericht van Ewoud Butter (Allochtonen.web-log.nl)

« Allochtonenweblog stopt er (voorlopig) mee | Hoofdmenu Dank en vervolg Enkele dagen geleden ben ik gestopt met het Allochtonenweblog. Ik ben overdonderd door de honderden hartverwarmende reacties die ik heb gehad. Niet alleen van familie, vrienden en bekenden, maar ook heel veel geweldige reacties van mensen die voor mij onbekend zijn. Webloggen deed ik meestal in mijn eentje en ik was me daarbij amper bewust van m’n publiek- zoals de meeste bloggers. Alhoewel ik zag dat het aantal bezoekers hoog was, was ik me er niet van bewust dat het Allochtonenweblog kennelijk in zo’n grote behoefte voorzag. Verrast ben ik ook over het grote aantal reacties uit het buitenland. Beste, lieve mensen. Het aantal mailtjes is inmiddels zo enorm geworden, dat het onmogelijk is iedereen persoonlijk te bedanken. Al deze reacties zij voor mij wel een extra stimulans om te werken aan een vervolg. Verschillende mensen hebben aangeboden hierover mee te willen denken. Dat is bijzonder stimulerend en ik kom daar dan ook zeker binnen enkele maanden op terug. Ik hou jullie op de hoogte.

Dank en vervolg – Allochtonen weblogCategorieën:Multiculturele samenleving, Vrienden, Weblogs

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: