Afscheid van het Oranje Fonds

Harry Mertens

MOVISIE-collega Harry Mertens heeft onlangs afscheid genomen van het Oranje Fonds waar hij een paar jaren aan De Multiculturele Buurt heeft gewerkt. De afscheid van een bewogen professional. Als senior projectleider gaat hij zich nu bij ons bezig houden o.a. met allochtone ouderen en kleurrijk welzijn.


   

Afscheid van het Oranje Fonds 

Afgelopen donderdag heb ik op een heel prettige manier afscheid genomen van het Oranje Fonds. Er was een leuke borrel in Museumcafé Lombok. Ik kreeg nog een heel bijzonder afscheidscadeau, leuke kaartjes, een zakje drop, een prachtig fotoboek en twee geweldige bossen bloemen. Die heb ik uiteindelijk alletwee weggegeven en daar waren twee mensen heel blij mee.

Afscheid van het Oranje FondsCategorieën:Movisie, Multiculturele samenleving, Vrienden

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: