Retour naar Amsterdam

Een kennis leent mij zijn computer. Dankzij de draadloze internetverbinding van SAS Radisson Resort Taba kan ik een weblog schrijven. Wat te vertellen vandaag? Dit is vertrekdag. Na dertien dagen vakantie (15 betaald!) retour naar Nederland. Wij wachten op een vervoerbericht naar de luchthaven van Sharm el Shaikh van Tamer, onze lokale Sky Tour operator. Nog niks gehoord. Niet lekker. Onze laatste dag hier brengen dan niet aan het strand maar in de onzekerheid.  Sky Tour heeft een hele slecht dienstverlening. Dit in tegenstelling bijvoorbeeld tot Neckermann.



Categorieën:Vakantie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: