‘Framed’ bij Trouw-fotograaf Herman Wouters

Copyright Herman Wouter, Trouw, zaterdag 11 november 2006En op zaterdag 11 november stond ik dus in Trouw. Ik wist het niet. Een vriend, journalist, belde. “Jij staat in Trouw, ‘heel postmodern‘,” zei Martin op mijn voicemail”. En ja, daar stond ik dan op de voorgrond van een foto van Herman Wouters ter illustratie van het artikel ‘Groenlinks denkt te veel aan werk en te weinig aan milieu’. Bijschrift van de foto: ‘GroenLinks voert campagne met metershoge billboards zoals hier op het Leidseplein in Amsterdam’. Achteraf herinneer ik mij die fotograaf toen ik Femke haar affiche stond te mobloggen. De man deed het met een reusachtige lens. En ik die daar met mijn nokia 6600 zat… een beetje lullig maar wel post-modern…  Ik had niets in de gat… Beet genomen, was ik 😉 Leuk!Categorieën:Amsterdam

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: