Keuzewijzer e-Tools. Voor gemeenten die burgers online willen betrekken.

Online tools bieden nieuwe mogelijkheden om burgerparticipatie vorm te geven. Maar hoe weet je welke tool het beste bij de doelstellingen van je gemeente past? In de Keuzewijzer e-tools vind je verschillende vormen van online burgerbetrokkenheid die in de praktijk gebruikt worden. Daan de Bruijn en ik, van het team Cliëntenparticipatie en democratische vernieuwing van Movisie, presenteren een actueel overzicht van bestaande e-tools, hun toepassingsmogelijkheden en de ervaringen van gemeenten die deze al gebruiken. 

Lees meer en download de handreikingen: https://www.movisie.nl/publicatie/keuzewijzer-e-toolsCategorieën:Burgerbetrokkenheid, Digitale burgerbetrokkenheid, Digitale democratie, e-Democratie, e-Participatie, Handreikingen

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: