@Dichtbij @020dichtbij stopt. Brengt dit ons verder dichterbij? #Durftevragen

Bijzonder hoe @Dichtbij de doelgroep behandelt. Na jaren trouw dienst, 12 dagen amen en uit. Typisch van gratis online platforms zonder garantie voor gebruikers…?

Op vr 2 sep. 2016 om 16:24 schreef Dichtbij.nl <info>

Indien je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik je hier

Beste mee-schrijver,

Je bent een trouwe bezoeker van dichtbij.nl en levert als mee-schrijver een belangrijke bijdrage aan de redactionele inhoud. Dit waarderen wij enorm. Via deze nieuwsbrief informeren we je dat dichtbij.nl per 14 september stopt in jouw regio. Bedankt voor je betrokkenheid en vertrouwen in ons platform.

Stel je content op dichtbij.nl vóór 14 september veilig
Op woensdag 14 september wordt dichtbij.nl in jouw regio uit de lucht gehaald en heb je geen toegang meer tot het archief. Wij raden je aan om eventuele teksten en foto´s van de site af te halen en in eigen beheer te nemen, zodat deze niet verloren gaan.

Introductie nieuwe lokale sites: vandaag.nl
Uitgever Holland Media Combinatie introduceert 17 nieuwe lokale websites. Op vandaag.nl krijg je dagelijks een vers aanbod aan nieuws voorgeschoteld. Helemaal geënt op jouw woonomgeving. Zo ben je in no-time op de hoogte van 112-nieuws en gebeurtenissen in je buurt die je absoluut niet wilt missen. En dat waar en wanneer jij wilt. Het nieuws om je heen gebeurt vandaag.

Hoewel deze sites in eerste instantie geen mogelijkheid bieden om zelf content te plaatsen, wordt er wel nagedacht hoe de bezoeker actief kan worden betrokken. De ontwikkeling van deze websites vindt gefaseerd plaats, waarbij ook jouw stem geldt.

Wij zien je graag terug als bezoeker op vandaag.nl!

Met vriendelijke groet,

Het team van Dichtbij

payoff.jpgCategorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: