Assadaaka: Offerfeest voor vluchtelingen en armen via @AhmedElMesri1

Het belangrijkste religieuze moment van het jaar voor moslims, dat is het Offerfeest, of Eid Al-Adha. Dit jaar is Eid Al-Adha van zondag 11 t/m woensdag 14 september 2016. Het Offerfeest gaat om zorgen voor en solidair zijn met elkaar. Assadaaka Community zet zich ook dit jaar weer in voor vluchtelingen en armere mensen in Amsterdam Oost, tijdens het Offerfeest. Helpt u ons mee?

Op de vlucht uit je eigen straat, uit je eigen stad, uit je eigen land. Ontheemd in een ander land, waarvan je misschien niet weet of het je welkom zal heten. Veel mensen bevinden zich in deze situatie, ook in Amsterdam. De vluchtelingen, maar ook de mensen die leven onder de armoede grens in Amsterdam Oost, hebben onze hulp hard nodig. Want ook daarvan zijn er teveel. Armoede heef t een meedogenloze impact, vaak op het hele gezin. In de huidige economische crisis is het moeilijk om uit de spiraal van armoede te klimmen.

Al meer dan 25 jaar zet Assadaaka Community zich in om mensen met een afstand tot de samenleving te helpen, met name in Amsterdam Oost. Wij omarmen het principe van solidariteit. Want niemand staat er alleen voor, we zijn er voor elkaar. Door mensen in nood te helpen werken wij aan een sterkere sociale cohesie, integratie en participatie.

Voor ons is het Offerfeest een belangrijk moment om ons in te zetten voor onze medemens, voor de vluchtelingen en mensen onder de armoede grens in Amsterdam Oost. Wij vragen dan ook iedereen die dit kan, om vlees of een financiële bijdrage te doneren, zodat óók de vluchtelingen en armen in Amsterdam Oost Eid Al-Adha kunnen vieren, met een gezonde en feestelijke gezamenlijke maaltijd, verzorgd door Assadaaka. Want iedereen is welkom.

Maandag 5 t/m vrijdag 16 september aanstaande zamelt Assadaaka Community in samenwerking met Supermarkt – Slagerij Het Lange Mes op de Javastraat vlees voor de vluchtelingen en arme mensen in Amsterdam-Oost.

Wij danken u hiervoor!

* Donaties van vlees kunt u doen bij

Supermarkt – Slagerij Het Lange Mes – van 9.00 tot 17.00 uur, Javastraat 127HS, 1094 HD Amsterdam

Vriendschapshuis – van 17:30 tot 21.00 uur, Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam

* U kunt ook eenmalige bedrag over maken op IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 t.n.v. Assadaaka – Offerfeest.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

ASSADAAKA: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam | Tel: info | W. www.assadaaka.nl

uc?export=download&id=0BzXjFdbSv33Yc2VqSmh5NDlsU1E&revid=0BzXjFdbSv33YMDFhWHNVZ0FZemxWMjlmTy8rbmVxRkFadGpNPQ
De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel:

Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.

U kunt lid worden voor 5 euro per jaar!

U kunt ook een bedrag over maken op IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 t.n.v. Assadaaka

Voor meer informatie tijdens kantooruren:

ASSADAAKA: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam | Tel: 0647440672 | IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 | K.v.K. 40.53.87.25 | E. info@assadaaka.nl | W. www.assadaaka.nl

Eid Al-Adha 2016.pdfCategorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: