Tribunetrap Zouthaven verbindt Oostelijke Havengebied en Amsterdam Centrum #Stadsdeel_Oost @ThijsReuten

TRIBUNETRAP AMSTERDAM OPGELEVERD Het tribune element aan de Zouthaven in Amsterdam, in opdracht voor Stadsdeel Oost is opgeleverd. Het project betreft een unieke aanbestedingsconstructie in de vorm van design&build waarbij de architect verantwoordelijk is voor het gehele traject van ontwerp, engineering en realisatie. Het tribune element fungeert als onderdeel van een nieuwe route tussen de cruiseterminal aan het IJ en het Damrak en biedt als tribune een bijzonder uitzicht over het water richting het centraal station. Zie voor meer informatie binnenkort de projectpagina. fotografie: Diederik de Groot

Donderdag 21 augustus is 

wethouder Thijs Reuten van 15.30 tot 17.30 uur aanwezig bij de officiële opening van de trap-tribune in de Zouthaven. De tribune is onderdeel van een looproute tussen het Oostelijk Havengebied en het centrum van de stadCategorieën:Amsterdam Centrum

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: