Filmvertoning I am gay and Muslim door Assadaaka bij Rumah Kami @Makassarplein @AlleKleurenOost

Assadaaka vertoont op woensdag 4 december de documentaire “I am gay and Muslim” bij Centrum Ruma Khami, in samenwerking met Stichting art.1 en filmmaker Chris Belloni. Na de filmvertoning vindt een nagesprek plaats waar het publiek bij wordt betrokken. Men kan vragen stellen aan de filmmaker en ook zijn er mogelijk een aantal jongeren uit de doelgroep bij het nagesprek aanwezig. Iedereen die dat wil, kan met hen in gesprek gaan.

Assadaaka is een multiculturele Europese vereniging voor vriendschap die zich al meer dan 20 jaar op talloze manieren breed inzet voor integratie, participatie en sociale cohesie in onze multiculturele samenleving, meer in het bijzonder in en rond Amsterdam Oost. Met het vertonen van de film beogen de initiatiefnemers om het gesprek over homoseksualiteit in islamitische kring te vergroten. Stichting art.1 maakt educatieve voorlichtingsprogramma’s aan de hand van film en documentaire.

Datum:

woensdag 04 december 2013
Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie:

Centrum Ruma Khami

Makassarplein 1, 1095 RP Amsterdam

We zouden het fijn vinden wanneer u even laat weten of u komt, dat kan via telefoonnummer 020-7525131 (06-47440672). Voor meer informatie over de bijeenkomst: en meer informatie over de film

E. info – W. www.iamgayandmuslim.com

W. www.assadaaka.nl.

Routebeschrijving: Ruma Khami, Makassarplein 1, Javaplein: bussen: 22,65, 359, tram: 14, Insulindeweg: trams: 7, 14, bussen: 37,245,359, Zeeburgerdijk: bussen: 22, 65, 359.

Filmvertoning I am gay and Muslim bij Assadaaka op 4 december a.s..pdfCategorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: