Marieke Hart’s TEDxTalk: The power of sharing #Thuisafgehaald #burgerkracht

Marieke Hart
Mede oprichter Thuisafgehaald at Thuisafgehaald
Hallo!
Hopelijk alles goed?!

Ik geloof in de kracht van delen en daar vertel ik graag over. Daarom was het super dat ik bij TEDxBrainport mijn verhaal mocht vertellen. Over Thuisafgehaald, maar ook breder. Over dat delen je blij maakt en waarom. Wist je dat zelfs denken aan delen je blij maakt?!

Nieuwsgierig? Kijk hier:

Als jij ook zo enthousiast bent over ‘delen’, dan kun je ons misschien helpen het verhaal over delen verder te verspreiden. Bijvoorbeeld door een linkje naar het youtube filmpje te delen via jouw social media. Dat zou super zijn!

Veel groetjes,

Marieke Hart
,


Categorieën:alii

2 replies

 1. En.. heb je gedacht aan GreenWheels?

  Like

 2. He Mellouki, wat leuk.
  Ik ben zelf op zoek naar een auto in Oost die ik kan delen met iemand die deze niet dagelijks nodig heeft.
  Ik gebruik het hoogstens 2 keer per maand, hoewel het regelmatig voor komt dat het echt nodig is.
  Iemand een idee? Uiteraard betaal ik ook mee aan de vaste kosten, in verhouding tot mijn gebruik.

  Groeten,
  Besma

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: