Meevaart: uitnodiging OpenZone ‘Money’, 31 maart a.s.

Op zaterdag 31 maart a.s. organiseert InterArt in het kader van de bewonersdag ‘Burgerparticipatie in de Indische Buurt’ een OpenZone met als thema ‘Money, Money, Money’. Tussen 14.00 en 15.30 uur kun jij in de Meevaart meepraten over de manier waarop geld ons gedrag beïnvloedt, waar we ons geld aan besteden en of geleend geld ook ons geld is. Voor meer informatie: zie bijgevoegde flyer.

De bewonersdag ‘Burgerparticipatie in de Indische Buurt’ wordt georganiseerd wordt door het Landelijk Samenwerkingsverband Aandachtswijken in samenwerking met de Indische Buurt communitiesCategorieën:Buurt, Kunst en Cultuur

Tags: ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: