Welzijnsdebat 2009: De welzijnswerker als essentiële schakel

n toenemende mate houdt u zich als welzijnswerker bezig met het voorkomen of aanpakken van problemen. In de vorm van ketensamenwerking doet u dat met professionals uit andere sectoren. Welzijnswerkers vormen een essentiële schakel in de ketensamenwerking, die nieuwe vormen van professionaliteit vereist van u als welzijnswerker.

Op 15 oktober 2009 organiseert Zorg + Welzijn in samenwerking met Verdiwel voor de 8ste keer het levendige Welzijnsdebat.

Dit jaar treden prof. dr. Jo Hermanns en HvU lector prof. dr. Hans van Ewijk op als inleiders. Aan de hand van good practices als Homestart en Buurten in Beweging leert u welke kwaliteiten professionals in huis moeten hebben. Vervolgens gaat u in debat met een forum van vijf genomineerden voor ‘de Zorg + Welzijn Professional van het Jaar’ en de beide inleiders over deze professionele kwaliteiten.

Meer informatie bij Zorg + Welzijn…Categorieën:Welzijn, Zorg

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: