Verklaring Civic Zeeburg

 Uit de Nieuwsbrief Zeeburg voor Elkaar nummer 4:

José ten Kroode en Jan Hoek bouwen symbolisch aan de civil societyVerklaring Civic Zeeburg

Civic Zeeburg zegt hierover: “Duidelijk is in ieder geval dat – in tegenstelling tot veel berichten in de pers – niet het voltallige personeel op straat staat. Een flink aantal van de huidige functies zal ook na 1 januari 2008 blijven bestaan. Op onderdelen zal sprake zijn van “overgang van onderneming”. Dat betekent dat het uitvoerende personeel van die onderdelen in beginsel over kan gaan naar Civic Zeeburg. Daarbij dient bedacht te worden dat er als gevolg van de bezuiniging (lagere subsidie) niet voor iedereen een plek is. Daarnaast zal Civic Zeeburg voor een aantal nieuwe functies op zoek gaan naar geschikt personeel. Civic Zeeburg zal in het gehele proces de van toepassing zijnde wet- en regelgeving volgen. Civic Zeeburg zal individuele medewerkers nooit verplichten afstand te doen van rechten die voortvloeien uit de CAO-welzijn of de CAO-kinderopvang. Personeel werkzaam bij de huidige uitvoerende instellingen wordt met nadruk uitgenodigd naar die functies te solliciteren en zal in de procedure voorrang hebben boven andere sollicitanten. Nog deze week spreekt Civic Zeeburg met de huidige werkgevers. Vanaf 20 oktober wil Civic Zeeburg starten met de gesprekken met medewerkers. Mensen kunnen zich nu al melden via m.gulickx@bagroep.nl.

Stadsdeel Zeeburg – Nieuwsbrief Zeeburg voor Elkaar nummer 4Categorieën:Welzijn, Zorg

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: