Typisch Van Tijen – Een buurtlentefeest | 22 maart 2014 @NLDoet #Groen #burgerkracht #buurtkracht

Een mooi groen project van Noud Verhave www.noudverhave.nl

Kweek, zaai en bloei op met ontKIEMWest!
View this email in your browser

OntKIEM West, partners en bewoners vieren

Typisch Van Tijen

Een buurtlentefeest met tipi’s

Zaterdag 22 maart 2014
14.00-18.00

Vier de lente en beleef de Van Tijenbuurt zoals je die nog niet kende. In tipi’s op het Landje aan de Van Karnebeekstraat kun je op 22 maart luisteren naar verhalen uit de buurt en jouw eigen verhaal delen. Op het Van Tijentalentenpodium schitteren sterren uit de wijk. Buurtbewoners serveren hun eigen Typisch Van Tijengerechten. Mis ook niet het zaairitueel! Samen trekken we de verse akkers op om het voorjaar in te luiden. Typisch Van Tijen is voor iedereen, van binnen en buiten de buurt.

Kunstmest voor de wijk
Na zes maanden is het kunstproject OntKIEM West stevig geworteld in de Van Tijenbuurt. Misschien heb je de bouwsels en bloembakken op het braakliggende Landje aan de Van Karnebeekstraat al gezien. Of met ons meegegeten in Buurtkeuken De Kachel onder het genot van een mooi verhaal. Hier repeteert ook het KIEM-koor en geven we workshops vormgeving, theater en dans. Typisch Van Tijen is het derde buurtevenement van OntKIEM West. Reserveer de laatste twee weekenden van juni alvast voor een daverend zomerfeest. Dan sluit OntKIEM West af met GROEIstadion, een serie voorstellingen op het Landje voor en door bewoners.

Doe mee!
Zin om jouw Typisch Van Tijengerecht aan de buurt te serveren? Vind je het leuk om op een podium te staan? Of werk je graag als vrijwilliger mee aan Typisch van Tijen op 22 maart? Neem dan contact op via info of 0643050433. Of kom op woensdagen vanaf 18.30 langs in Buurtkeuken De Kachel voor meer informatie en een gezellige maaltijd met andere deelnemers en vrijwilligers.

Contact
Noud Verhave, projectleider OntKIEM West
Buurtkeuken De Kachel
Van Karnebeekstraat 47
1067RG Amsterdam
06 588 88 244
info.
www.ontkiemwest.nl

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Typisch Van Tijen is onderdeel van NLDoet, de landelijke vrijwilligersdag van het Oranje Fonds. Zie voor meer info www.nldoet.nl.

OntKIEM West combineert tuinieren, koken en kunst en kweekt samen met bewoners ontmoetingen, talent, verbeelding en creativiteit voor jong en oud. OntKIEM West wil de kunstmest zijn voor de wijk en culturele, creatieve en sociale ideeën tot bloei laten komen. Buurtbewoners werken samen met het KIEM-team toe naar een feestelijke eindpresentatie vol theater, muziek, groen en kunst op het landje rond 20, 21, 22 en 27, 28, 29 juni 2014.
OntKIEM West is een initiatief van Moving Arts Project i.s.m. f.a.Q// en bewoners en partners in de Van Tijenbuurt. Het project wordt ondersteund door stadsdeel Amsterdam Nieuw-West, Actenz, Rochdale, Stadgenoot, Eigenwijks, de Goeman Borgesiusschool, de Weggeefwinkel Nieuw-West, Baruch Drukkerij, Kooter Hoveniers, De Wit Groenaannemer, Rutte Groep Wegenbouw en de VoorleesExpress.

Copyright © 2014 ontKIEMWest, All rights reserved.

Our mailing address is:
ontKIEMWestVan Karnebeekstraat 47, Geuzenveld, Amsterdam, The Netherlands
Amsterdam, NH 1067 RG Netherlands

open.php?u=95a4a83fce367b032578c1017&id=0f90b7f1ee&e=b87ff1b50bCategorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: