17 oktober Mondiaal Burgerschap Lab met Anne Walraven (FutureFuel) & Marieke Hart (Thuisafgehaald)

Verdiepingstraject Mondiaal Burgerschap 2012-2013

Leren van verschillende perspectieven op mondiale betrokkenheid

Start 6-daagse training: november 2013 Of het nu gaat over armoede, klimaatverandering of de financiële crises: de belangrijkste uitdagingen van deze tijd overstijgen nationale grenzen en vragen om eigentijdse oplossingen. Als professional die Nederlandse partijen wil betrekken bij die internationale samenwerking stuit je op meerdere spanningsvelden. Hoe doe je in je communicatie bijvoorbeeld recht aan complexe mondiale kwesties, maar blijft je verhaal begrijpelijk voor je achterban? Hoe positioneer je jouw organisatie in het licht van veranderende organisatievormen, en de opkomst van bijvoorbeeld sociaal ondernemerschap?

Wat gaan we doen tijdens de training? NCDO biedt een verdiepingstraject waarin beslissers en high potentials uit verschillende sectoren kennis maken met nieuwe perspectieven op mondiale betrokkenheid. Deze tijd vraagt om durf om als organisatie te vernieuwen. Daarom werpen wij tijdens het verdiepingstraject een blik buiten het eigen werkveld: wat kunnen wij bijvoorbeeld leren van de reclamewereld, van sociaal ondernemers, van lokaal burgerschap en van de politiek? Hoe betrek je verschillende actoren bij mondiale vraagstukken en welke rol kan een ieder hierin vervullen? Deze best practises zet je vervolgens om in een strategisch advies aan de eigen organisatie.

Save the date: 17 oktober mondiaal burgerschap lab over De Nieuwe Wereld! Ben je nieuwsgierig naar de thematiek van het Verdiepingstraject en zou je willen netwerken met oud-deelnemers en geïnteresseerden? Wil je meer weten over de training? Kom dan gratis naar het Mondiaal Burgerschap LAB op 17 oktober in Swingbo, Utrecht. Anne Walraven van Future Fuel, en Marieke Hart van Thuisafgehaald komen ons inspireren over het thema De nieuwe wereld. Er is beperkt plek dus meld je nu aan via de website!

Informatie en aanmelding aan de training: Kijk voor meer informatie over het programma en de kosten van de training in de bijlage, of op de Josje van de Grift of <a href="mailto:bgadiot voor meer informatie. Direct aanmelden voor de training kan natuurlijk ook via het aanmeldingsformulier!

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: http://www.ncdo.nl/sites/default/files/styles/large/public/null/HH_00222921_0.jpg

Ken je iemand voor wie dit ook interessant kan zijn? Stuur dan vooral door!

Met vriendelijke groet, ook namens Bas Gadiot,

Josje van de Grift
Trainer/adviseur
Postbus 94020

1090 GA Amsterdam

Aanwezig op di, wo, do, vrij

tel. 020 – 568 8751

F. +31 20- 568 8787

www.ncdo.nl

www.oneworld.nl

Kvk nr. 41215665

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: MaillogoCategorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: