@Meevaart en Indische Buurt: leuke actuele zaken #Stadsdeel_Oost

Van Meevaart Communicatie (René Janssen)

Beste mensen,

Graag wijzen we jullie op wat aangename zaken die de komende twee weken plaats vinden in de Meevaart/Indische Buurt.

vrijdag 6 september 18.30 – Meevaart Muziekcafé / open muziekpodium, soep en brood vooraf – tevens inschrijfmoment workshop open source engineering voor alle geïnteresseerden. Toegang gratis.

zaterdag en zondag 7 en 8 september 12.00 – 21.30: Sumatra in de Zomer: sport en spel, groen en duurzaamheid, theaterworkshops en ’s avonds eten drinken en muziek voor iedereen. Gratis, Sumatraplantsoen, naast het CruyffCourt.

vrijdag 13 september 18.30 – VaarMee! naar .. Les Banlieux. Een mooie culturele avond met eten, film, uitleg, gesprek, en vooral ook,,,feest en muziek uit de Parijse ‘krachtwijken’. Zijn wij in de Indische Buurt zo verschillend daarvan? Deel je mening, of kom gewoon mee-eten en feesten!

zaterdag 21 september – stadsexpeditie – 12.00 – 14.30. Bezoek de Meevaart als onderdeel van de Amsterdam Stadsexpositie, hoor meer over waar bewoners-gerunde buurthuizen voor staan, en ontmoet een aantal van onze meest interessante huurders.

Voorts organiseren wij vanaf eind september een tweetal beroepsopleidingen – Facilitair Beheer, ism ROC Zaandam, en Open Source Designing, ism IT Academy Oost. Mail naar communicatie voor meer info.
Voor het nieuwe, net begonnen buurtseizoen hebben we voor enkele van onze zaalruimtes ook nog tijdvakken vrij. Sociaal maatschappelijke en sociaal culturele activiteiten bestemd voor de wijk krijgen lage tarieven als ze willen huren. Meer info? Mail dan zsm naar demeevaart.Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: